Stage

Stage

Volg je een opleiding tot apothekersassistent of een andere farmaceutische opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? Wellicht dat wij iets voor je kunnen betekenen!

Stage lopen bij Medsen betekent stage lopen in een organisatie waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de juiste begeleiding, leuke collega’s en een prettige werkomgeving, zorgen we ervoor dat je een leuke en leerzame stageperiode tegemoet gaat.

Medsen beschikt over meerdere apotheken waar het mogelijk is om stage te lopen.Op basis van wat jij zoekt gaan wij kijken of we mogelijkheden hebben binnen onze organisatie en wie weet draai jij binnenkort mee bij een van onze apotheken!

BBL traject

Het vak apothekersassistent is een ambacht waar we graag in investeren. Wij geloven in het aangaan van langdurige relaties en dat begint al bij de studie. Daarom hebben wij binnen onze openbare apotheken de mogelijkheid om leren en werken te combineren d.m.v. een BBL traject. Binnen elke apotheek is plek voor een BBL'er die zijn of haar kennis meteen in de praktijk wil brengen in een van onze apotheken.

Denk je erover na om de studie apothekersassistent te doen maar wil je niet 4 jaar in de schoolbanken duiken? Door je in te schrijven bij de BBL opleiding apothekersassistent kan je al binnen 2 jaar klaar zijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden? neem dan contact op met onze HR afdeling. Stuur je cv en motivatie, met daarin vermeld waar je naar op zoek bent naar personeelszaken@cebanpharma.com