Cultuur

Cultuur

Medsen Apotheek is een groeiende apotheekketen met openbare apotheken en onderdeel van Ceban Pharmaceuticals, met onder andere een productieapotheek waar medicatie bereid wordt voor ruim 900 apotheken in heel Nederland. Ceban Pharmaceuticals bestaat uit ongeveer 550 gedreven medewerkers. Onze cultuur is informeel, klantgericht, dynamisch, ambitieus en kenmerkt zich door korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit.

Informeel

Bij Medsen hangt een informele sfeer. Er heerst een opendeurenbeleid en we vinden goede communicatie erg belangrijk. Dit betekent dat we bij elkaar binnenlopen om vragen te stellen en we houden van korte lijnen. Professionaliteit staat bij ons voorop, maar er is ook zeker ruimte voor een gezellig praatje met collega’s.

Klantgericht

De klant staat centraal. Het verlenen van de beste diensten en zorg, staat bij ons voorop. Hiervoor zetten we iedere dag alles op alles met het hele team. Dit doen we door de benodigde tijd en aandacht te besteden aan onze klanten en door goed samen te werken in het team.

Ambiteus

Bij Medsen gaan we altijd voor het beste resultaat. We zijn ambitieus, omdat we eruit willen halen wat erin zit. We gaan voor het beste resultaat en om dit te kunnen realiseren, is het van belang om te blijven ontwikkelen en innoveren. Dit geldt voor onze medewerkers, maar ook voor onze processen. We blijven verbeteren, waardoor we het verlenen van de beste dienstverlening kunnen blijven waarborgen.

No-nonsens mentaliteit

Binnen Medsen geldt: rechttoe-rechtaan. We gaan doelgericht te werk, zonder gekke omwegen. Als we een doel voor ogen hebben, gaan we er met z’n allen voor! We hebben lef en zijn soms wat eigenwijs, maar dat leidt vaak tot de beste ideëen. We staan altijd open voor nieuwe dingen en vinden het belangrijk dat zowel onze medewerkers als klanten hun tips en ideëen met ons delen, zodat we kunnen blijven ontwikkelen.