Samen bouwen

Samen versneld een apothekengroep bouwen

Naast het bieden van verschillende carrièremogelijkheden, biedt Medsen Apotheek ook kansen voor Apothekers met een eigen apotheek. Ben jij een apotheker vol ambitie en wil je versneld mee bouwen aan een apothekengroep? Dan is een partnerschap met Medsen Apotheek wellicht iets voor jou!

Je ziet de voordelen van schaalgrootte, maar tegelijkertijd wil je de investeringslasten om versneld van één naar meerdere apotheken te groeien liever niet alleen dragen. Een partnerschap met Medsen Apotheek biedt dan volop kansen om jouw onderneming uit te breiden naar twee of meer apotheken.

Een partnerschap met Medsen Apotheek

Medsen Apotheek is ervaren als het gaat om groei en overnames van apotheken. Met deze ervaring helpen wij ondernemende apothekers die hun huidige apotheek willen uitbreiden naar meerdere locaties. Samen maken we van uw apotheek een regionale apothekengroep binnen Medsen Apotheek.

We versterken elkaar. Jij kent immers de apothekers in jouw regio goed, terwijl wij ervaring hebben met overnameprocessen, de tijd om dit op te pakken en de middelen om dit te financieren. Terwijl Medsen Apotheek alle niet-patiëntgerelateerde processen uitvoert, focus jij jezelf volledig op jouw apotheken, jouw zorgomgeving en het ondernemerschap. We doen het echt samen; we zijn immers beiden aandeelhouder.

Dáárom kiezen apothekers voor Medsen Apotheek als overnamepartner

  • Zekerheid over continuïteit en kwaliteit van de apotheek
  • Behoud van de eigen naam van de apotheek
  • Ruime financieringsmogelijkheden
  • Professionele ondersteuning vanuit het servicekantoor
  • Ruimte voor ondernemerschap
  • Ruime ervaring met overnames

Contact met Medsen Apotheek

Meer weten over partnerschap? Neem dan een kijkje op www.medsen-overnames.nl of neem vrijblijvend contact op met Sander Collé, verantwoordelijk voor Overnames & Expansie.

06 506 51 612

s.colle@medsen.nl